--7-- INTREBARI - AGENTIA ROT Servicii Consultanta



HOME     CONTACT     miercuri, 08 Mai 2024 · 11:30

AGENTIA ROT Servicii Consultanta
Informatii
INTREBARI

Clientii ne întreaba :
    Care sunt avantajele de reprezentare exclusiva în imobiliare?

   “De ce sa las o agentie sa ma reprezinte exclusiv? Nu îmi limitez optiunile?

    Noi te consiliam sa vinzi cel mai valoros bun al familiei.

    Sunt multe exemple cand o proprietate este listata de o multime de agentii, cu zeci de anunturi diferite, in care unele agentii prezentau eronat numarul de camere fara a cunoaste realitatea actelor imobilului, altele prezentau distorsionat marimea curtii sau anul constructiei, multi dintre agenti nu vazusera proprietatea niciodata si ce e cel mai grav, nu aveau habar de situatia actelor.

    Sunt cazuri cand suni si raspunde cu “Aaaa…lasati- ma sa verific daca mai e de actualitate”, “Aaaa…are parcare, cred…nu stiu sigur”….”Actele….da, sunt in regula. O sa revin cu un telefon sa va spun mai multe”.

    Ei bine, spre a evita aceste situatii si a eficientiza procesul de vanzare pentru ambele parti, client si proprietar, am sa va subliniez mai jos avantajele listarii exclusive:

1. TIMP

    Nu veti mai face zeci de vizionari cu diversi agenti si ulterior cu zeci de clienti probabil necalificati (client necalificat = client ale carui nevoi nu au fost evaluate clar si corect de catre agentul imobiliar). 
    Ca si consultant imobiliar in exclusivitate voi viziona proprietatea, voi evalua corect adresabilitatea acesteia, realizarea clara a descrierii, corecta si completa, pe care o voi furniza tuturor agentilor si agentiilor cu care colaboram.

2. MARKETING SI PUBLICITATE

    Lucrand in mod exclusiv, veti permite consilierului imobiliar sa investeasca propriul buget in publicitate, dat fiind faptul ca investitia lui are un grad mai mare de siguranta. In caz contrar, acesta isi va investi banii in listari exclusive ale altor clienti si proprietatea ne-exclusiva va sta listata luni de zile pe cateva site-uri imobiliare standard.

3. CONFORT SI STRES REDUS

    Lucrand cu noi in mod exclusiv veti reduce stresul cauzat de zecile de prezentari ale proprietatii, intalniri, sute de telefoane primite de la agenti carora probabil va trebui sa le usurati munca raspunzand la zeci de intrebari ale clientilor.
    Lucrand in mod exclusiv, consilierul nostru va cunoaste situatia exacta a proprietatii si raspunderea prezentarii catre clienti calificati va fi translatata catre acesta in intregime. In cazul in care intre dvs si agent s-a instalat si o stare de incredere reciproca, veti putea facilita vizionarile fara a mai fi necesara prezenta dumneavoastra.

4. CLIENTI CALIFICATI

    Sunteti siguri ca toti clientii care va trec pragul sunt cine spune agentul ca sunt?

    Va deschideti usile casei pentru orice necunoscut de pe strada?

    Lucrand cu noi in mod exclusiv, astfel de situatii vor fi excluse.     Noi va calificam clientul inainte de vizionarea proprietatii, vom incheia un contract de vizionare avand acces la datele personale.     Astfel, orice persoana care va trece pragul este un potential client calificat si nu un potential infractor.

5. PRETUL DE PIATA DE VANZARE AL PROPRIETATII

    Noi ca si consilier imobiliar exclusiv vom investi timp in a evalua corect proprietatea. Vom face o analiza comparativa cu proprietatile tranzactionate din zona si va propunem un pret de listare corect si corelat cu piata. Astfel timpul de expunere pe piata al proprietatii va scadea simtitor.

     In concluzie, ca si agent exclusiv vom oferi servicii de prima clasa si vom fi alaturi de client pe tot parcursul tranzactiei.

Intra in contact cu Biroul de Consultanta ROT sau solicita o colaborare exclusiva cu agentia noastra.



Informatii
INTREBARI
Informatii
Termeni si conditii
Ghidul proprietarului
Servicii
Ghidul cumparatorului

Distribuie




X