--7-- GHIDUL PROPRIETARULUI - AGENTIA ROT Servicii Consultanta



HOME     CONTACT     joi, 09 Mai 2024 · 4:15

AGENTIA ROT Servicii Consultanta
Informatii
Ghidul proprietarului
Ghidul proprietarului

   Definitia Vanzatorului: un Proprietar motivat sa Vanda.
   Exista mai multe tipuri de proprietari care pun in vanzare un imobil.    Unii spun ca si-ar vinde locuinta sau terenul daca cineva le-ar oferi un anumit pret.
  Altii spun si cred cu tarie ca proprietatea lor nu “cere de mancare”, adica nu se grabesc, nu au un termen clar stabilit. In oricare dintre aceste situatii, doar se testeaza piata.
  Acesti proprietari vor deveni, la un moment dat, vanzatori. Vanzatorii sunt proprietarii care au o motivatie puternica, determinata de o nevoie concreta, clar definita, fie cu privire la confortul personal, fie de natura financiara.
       
Obiectivele oricarui proprietar sunt de a vinde/inchiria:
la cel mai bun pret
- cu eforturi cat mai mici 
- cu costuri cat mai reduse 
- într-un timp cat mai scurt.
 
 Etape de parcurs:
 
Pentru atingerea acestor obiective, proprietarul trebuie:
 
- sa-si aleaga cu grija consultantul imobiliar cu care va colabora in vederea vanzarii/inchirierii
 
- sa-si evalueze corect proprietatea
 
- sa cunoasca exact toate costurile care ii revin ca proprietar
 
- sa detina la zi toate actele necesare realizarii tranzactiei
 
- sa aiba un plan ferm cu privire la decizia de vanzare/inchiriere (scopul tranzactionarii clar definit).
 
Cateva recomandari:
 
- vei fi mai pregatit sa lucrezi cu un consultant imobiliar daca stii la ce sa te astepti si ce asteapta consultantul de la tine
- alege o agentie/un consultant specializat pe tipul tau de tranzactie, respectiv segment de piata
- alege o agentie importanta, cu un numar relevant de consultanti dedicat segmentului caruia te adresezi – vei avea acces la un numar mult mai mare de clienti (prin simpla promovare a imobilului pe care il detii vei ajunge doar la o parte din potentialii clienti interesati), si nu in ultimul rand procesul de vanzare nu va fi afectat de eventuale amanari datorate unei perioade mai aglomerate din activitatea unui consultant
- cand incerci sa stabilesti pretul corect al proprietatii pe care o detii trebuie sa te desprinzi emotional de aceasta si sa o privesti prin ochii cumparatorului
- exista o singura varianta de pret pentru proprietatea pe care o detii - “pretul de piata”, adica raportul corect intre cererea si oferta existenta la un moment dat in piata.

Sanse maxime de vanzare prin exclusivitate !

    Articol destinat pentru viitorii nostri clienti, care au o proprietate de vanzare sau de inchiriat.  
    Ne dorim ca acestia sa fie informati si convinsi de cateva aspecte in urma carora au doar de castigat daca vor sa vanda o proprietate. 

Avantajele colaborarii exclusivie cu Biroul de Consultanta ROT

Proprietatile cu exclusivitate reprezinta cu adevarat interes pentru o agentie. Pentru noi ofertele din portofoliu sunt deosebit de importante, iar cand acestea sunt cu exclusivitate, ne dedicam toata grija si activitatea pentru tratarea acestora corespunzator.

De ce credem noi ca este IDEAL sa colaborati cu noi cu EXCLUSIVITATE:

                     ·  Suntem consultanti cu o buna reputatie, unde respectarea intelegerii este pe primul plan, si avem o buna reglementare legala in aceasta privinta.

                     ·  Lucrand exclusiv cu noi, veti avea siguranta ca recomandam proprietatea dumneavoastra clientilor care cauta dupa oferte similare.

                     ·  Puteti avea incredere ca ne ocupam de proprietatea dvs. si investim bani pentru a o promova. Acest lucru nu se intampla insa atunci cand nu exista reprezentare exclusiva. Nici o agentie nu va investi bani in promovarea unei proprietati care este data si la alte agentii.

                     ·  Selectam doar clientii interesati , pentru a evita vizitele numeroase, care se lasa cu dezamagiri si neplaceri de ambele parti.

                     ·  Suntem consultanti  capabili de negociere profesionala cu posibilii clienti, sa ii directionam spre tranzactie, eficient si rapid,  fara  a prelungi la nesfarsit perioada in care proprietatea este ”la vazare”.

                     ·  Veti beneficia de consultanta si asistenta pe tot parcursul efectuarii procesului de vanzare, la notar si in cadrul demersurilor necesare in tranzactie. Aceasta este deosebit de importanta si de mare ajutor.

Intra in contact cu Biroul de Consultanta ROT sau solicita o colaborare exclusiva cu agentia noastra.




Informatii
INTREBARI
Informatii
Termeni si conditii
Ghidul proprietarului
Servicii
Ghidul cumparatorului

Distribuie




X