--7-- GHIDUL CUMPARATORULUI - AGENTIA ROT Servicii Consultanta



HOME     CONTACT     joi, 09 Mai 2024 · 3:30

AGENTIA ROT Servicii Consultanta
Informatii
Ghidul cumparatorului

Ghidul cumparatorului 

Ai luat decizia de a achizitiona o locuinta.

Stii ce iti doresti?

   In primul rand va trebui sa te gandesti la nevoile care au dus la aceasta decizie: vrei un confort suplimentar, ai o familie mai numeroasa, iti doresti o alta zona/oras pentru a locui (mai aproape de noul serviciu, o zona cu mai multe facilitati – scoli, magazine, centre sportive)? 

   Va trebui sa iti ordonezi criteriile de alegere a viitoarei locuinte in functie de prioritatile tale. Pretul, marimea, compartimentarea, amplasamentul, facilitatile, amenajarea pot fi doar cateva dintre acestea. Intrebarea care apare nu este daca exista proprietatea ideala (cea care intruneste toate conditiile de cautare), ci la ce pret o poti gasi?    Daca nu gasesti proprietatea dorita in limita bugetului de care dispui, prioritizarea criteriilor de cautare este capitala pentru a nu pierde timp si bani in demersul de achizitie.

 De ce buget dispui?

   În ce mod dispui de suma necesara pentru achizitia locuintei?
   În numerar sau vrei sa apelezi la un credit bancar?
   Este foarte important ca înca de la început sa stii exact pe ce suma te bazezi, chiar si în conditiile în care initial vei dori sa salvezi cat mai mult posibil din bugetul disponibil.

   În acest sens, recomandam ca înca de la inceput sa cunosti cu exactitate bugetul maxim de care dispui, s-ar putea ca o proprietate mai scumpa decat suma alocata de tine initial sa îsi merite totusi banii datorita unei mai bune amplasari sau datorita amenajarilor si dotarilor pe care le are.

 Cum poti gasi proprietatea dorita?

  Ar trebui sa fie usor.

   Consulti anunturile de mica publicitate din presa scrisa, website-urile de profil. Si totusi... informatii expirate sau cel putin partial false, venite atat din partea unor proprietari cat si din partea unor intermediari... si intr-un final, cand totusi ajungi sa vizionezi imobilul, constati ca proprietarul nu este de fapt decis sa vanda, este ingradit de diverse aspecte financiare sau juridice legate de imobil, sau are deja un client foarte interesat.

  Tocmai ai intrat in labirint: un labirint al proprietarilor, intermediarilor, potentialilor cumparatori, un labirint al etapelor pe care trebuie sa le parcurgi, al aspectelor juridice si al costurilor. Ai nevoie de o iesire din acesta. De cele mai multe ori, solutiile care par facile la inceput se dovedesc a nu fi si cele mai potrivite.

  Te intrebi: "Ma doare ceva! Ma tratez singur sau consult un doctor? Un oarecare sau un specialist ? Care este garantia ca imi va trece?"

  "Am o problema juridica! Ma reprezint singur in instantele de judecata sau apelez la un avocat? Unul consacrat, cu renume, sau unul ales la intamplare?"

 Raspunsul: depinde cat de tare te doare sau cat de importanta este problema juridica.

  Pentru decizii capitale ai nevoie de consultatii specializate. Iar decizia de achizitie a unei locuinte este una dintre acele decizii capitale, poate singulara in viata, unde NU iti permiti sa gresesti.

 Putem fi specialistul tau in acest labirint imobiliar.

  Noi venim mai aproape de tine comunicandu-ti avantajele pe care le vei avea alegand CORECT, sa lucrezi cu noi.

Ce NE diferentiaza?

- avem EXPERIENTA.

- INFORMATIA conteaza. Cat mai COMPLETA, cat mai de CALITATE. Indiferent de moment sau de cerere.

- facem lucrurile "ALTFEL", intr-un sens POZITIV.

- suntem reali COORDONATORI ai tuturor celor implicati în tranzactie. De la inceput pana la sfarsit.

- te informam COMPLET cu privire la toate implicatiile tranzactiei.

Noi te ajutam daca vrei sa cumperi o casa.  

    Cumpararea unei locuinte necesita transferul unui act, cautarea titlurilor de proprietate, extrase funciare, adeverinte fiscale si o multime de alte documente.

    In plus, va exista o casa  care ar putea arata foarte bine pentru tine, dar ce se întampla daca există o problema de constructie ascunsa în interiorul acestor pereti sau probleme legate de vecinatati nedorite? 

    Oare am mentionat si ca este vorba de o multime de bani?

    Poate ca este mai bine sa mergi însotit pe acest drum de un consultant imobiliar, de încredere, care sa fie de partea ta în lungile discutii pe care le vei avea cu tot felul de necunoscuti.

    Noi îti explicam fiecare etapa a procesului de cumparare si te ajutam sa iei cele mai bune decizii, la fiecare pas, te punem la curent cu cererea si oferta reale si îti prezentam în orice moment cifre comparative si istoric din piata de profil.

    Daca accepti sa lucrezi cu noi, vei semna un contract de exclusivitate si te vei angaja, alaturi de agentie, sa respecti anumiti termeni si alte conditii prin care fiecare parte se asigura ca nu munceste în zadar.

Intră în contact cu Biroul de Consultanță ROT  sau solicită o colaborare exclusivă cu agenția noastră.

 





Informatii
INTREBARI
Informatii
Termeni si conditii
Ghidul proprietarului
Servicii
Ghidul cumparatorului

Distribuie




X