--7-- TERMENI SI CONDITII - AGENTIA ROT Servicii Consultanta



HOME     CONTACT     miercuri, 08 Mai 2024 · 17:45

AGENTIA ROT Servicii Consultanta
Informatii
Termeni si conditii
INFORMARE CONSUMATORI

   Biroul VIRTUAL consultanta este o pagina online a societatii Biroul de Consultanta Rot S.R.L., CUI 23614875, J20/589/2008, societate care administreaza pagina Agentilor dupa un set de norme si proceduri specifice brandului imobiliar.
   In relatia cu clientii Biroul VIRTUAL consultanta poate pune la dispozitia Clientului o informare scrisa cu privire la: preturile practicate in zona pentru imobile similare celui ofertat; inconveniente si deficiente pe care le-a identificat Consultantul cu privire la imobil si zona (vecinatatii) si care ar putea influenta pretul de vanzare; nivelul comisionului practicat si a comisionului care i se propune; nivelul estimat al costurilor ce revin Clientului in procesul de incheiere a unei tranzactii.

   Comisionul datorat de Client Agentiei este in functie de tipul contractului de intermediere (deschis sau exclusiv) si de tranzactia dorita de Client (vanzare/cumparare sau inchiriere) la care se poate adauga TVA. 

   Comisionul prevazut prin contract este suma maxima ce se plateste de catre Client cu titlu de remuneratie: Clientul nu datoreaza Agentiei rambursarea cheltuielilor de promovare si de reprezentare/asistare in niciuna din situatiile in care plateste Agentiei Comisionul si nici in situatia ivirii unor cauze de forta majora. Tot astfel, Clientul nu datoreaza Comision si rambursarea cheltuielilor de promovare cand Contractul inceteaza prin ajungere la termen. 

   In cazurile de raspundere pentru incalcarea Contractului, valoarea despagubirilor totale datorate de una sau cealalta dintre parti nu poate fi mai mare decat valoarea Comisionului care ar fi fost platit/incasat in situatia in care s-ar fi incheiat efectiv o intelegere cu privire la instrainarea/dobandirea drepturilor ofertate/cerute (oricare ar fi fost aceasta intelegere, antecontract, contract de vanzare-cumparare, cesiune de antecontract, etc.). 

    Recomandãm Clientului ca inainte de semnarea oricarui act cu un Tert interesat de oferta sa imobiliara sa consulte un avocat/notar public/consultant economic/alte persoane pe care acesta le considera avizate si de incredere, pentru a evita angajamente defavorabile/pagubitoare.  Toate recomandarile noastre sunt minime, Clientul fiind îndrumat – daca este cazul - sa contacteze un inginer de cadastru (agreat de Oficiul de cadastru, lista fiind disponibila pe adresa de internet www.ancpi.ro ) si/sau un avocat si/sau un notar public pentru a obtine recomandari tehnice si, dupa caz, juridice profesioniste.


   Biroul VIRTUAL consultanta este un birou virtual de consultanta ce isi desfasoara activitatea de regula pe internet si la terti,  se ocupa de aspectele ce tin de gasirea de noi clienti si de administrarea, desfasurarea, dezvoltarea si promovarea activitatii prestate, cautand combinatia perfecta de oameni cu care poate lucra si colabora.
   

Bine ai venit în biroul nostru.

    Biroul de Consultanta ROT srl. este detinut de Mircea și Angela Rot, ambii de profesie economisti în management.  Biroul Virtual de consultanta va deveni operational din luna august 217.   

    Activand în domeniul privat  cu o experienta de peste 26 de ani, am lucrat cu diverse firme, dar in domeniul imobiliar  abia dupa ce am colaborat cu RE/MAX Romania, dupa ce am urmat cursuri în imobiliare, evaluarea proprietatilor si am devenit membrii stagiari ANEVAR,  am decis ca deschiderea unui Birou de Consultanta în imobiliare ar  reprezenta startul unui business de succes.

    Vom prelua spre vanzare în regim de exclusivitate proprietati imobiliare în Simeria, Deva si localitati limitrofe.

   Misiunea noastra de a actiona ca profesionisti, este sa oferim:

- Consultanta în evaluare, administrarea afacerilor

- Managementul proprietatilor

- Reprezentare si negociere în tranzactiile imobiliare

- Analiza Comparativa de Piata, recomandari, sau opinii de estimare a valorii.

- Evaluarea Proprietatilor Imobiliare (EPI), analiza pietei si estimarea valorii de piata a unei proprietati imobiliare.

- Studiu de piata imobiliara, studiu de fezabilitate economica a proprietatii

   Încercam sa schimbam în bine felul în care se vand proprietatiile imobiliare prin reprezentarea exclusiva a clientului.

   Pentru aceasta vom folosi un sistem de consultanta imobiliara transparent, testat si verificat. 
   Cu ajutorul colaborarilor si a unor caracteristici de lucru unice tintim sa livram servicii excelente catre clientii nostri. 
   Cautam sa ne dezvoltam continuu pentru a livra cea mai buna experienta celor ce vor sa VANDA, sa CUMPERE sau sa ÎNCHIRIEZE proprietati imobiliare.

   Biroul a fost creat din dorinta de a lucra într-o piata imobiliara profesionista, de a colabora cu profesionisti si în domenii conexe.

   Daca esti reprezentantul unei firme de constructii, de proiectare , certificare energetica sau topograf, al unei echipe care se ocupa de finisaje, al unei companii care comercializeaza materiale de constructii, mobilier ori electrocasnice nu ezita sa ne scrii si sa ne transmiti propunerea ta de colaborare.

   Suntem mereu în cautarea unor noi proiecte de dezvoltare si suntem deschisi în a lega parteneriate solide si de durata pentru a putea oferi în final clientilor nostri cele mai bune solutii.

    





Informatii
INTREBARI
Informatii
Termeni si conditii
Ghidul proprietarului
Servicii
Ghidul cumparatorului

Distribuie




X