--7-- AGENTIE DISPECERAT SERVICII DIVERSE - AGENTIA ROT Servicii Consultanta



HOME     CONTACT     miercuri, 08 Mai 2024 · 17:27

AGENTIA ROT Servicii Consultanta
DISPECERAT Servicii
Agentie-dispecerat SERVICII diverse
 In curand!

Lucram la proiectul Agentie Dispecerat Servicii Consultanta si birou de intermediere in Simeria. Dorim sa fim o echipa profesionista de consultanti ce realizeaza un parteneriat cu toti clientii,  oferindu-le o gama diversificata de servicii.
Acest proiect prin care unim interesele grupurilor de consumatori si al pestatorilor de servicii sau vanzatorilor,  intr-o Agentie,  bazata pe contracte si acorduri incheiate de catre societatea Biroul de Consultanta Rot S.R.L.,   cu persoane fizice si juridice,  este menit si creat pentru a asigura castig consumatorilor,  castig prestatorilor de servicii,  vanzatorilor si castig Agentiei. Gama acestor servicii si produse va fi intr-o permanenta extindere,  datorita faptului ca furnizorilor li se ofera o piata de desfacere,  constituita sub forma unui grup de consumatori,  cu o crestere dinamica.
Am creat aceasta companie pe principii solide,  oferind tuturor participantilor in proiect,  oportunitatea ca fiecare sa isi genereze venituri pe masura implicarii.
Credem ca vom oferi si implini in totalitate toate aceste posibilitati. Fara a sustine sau a pretinde perfectiunea proiectului putem afirma ca acesta este unic si oportun pentru fiecare persoana care doreste acest lucru. Pentru aceia care nu aleg sa devina partenerii nostri le dorim intodeauna realizari si bucurii in tot ceea ce intreprind,  iar acelora care aleg sa devina le dorim sa isi implineasca toate telurile si dorintele alaturi de noi.
Viziunea noastra este de a atinge nivelul de excelenta in toate activitatile desfasurate. Loialitatea si succesul cu care isi implinesc telurile colaboratorii nostri va continua sa traseze drumul nostru,  responsabil si profitabil. Ne-am propus sa fim recunoscuti,  apreciati si respectati ca o firma de succes,  care atinge toate obiectivele,  sa cream valoare partenerilor nostri prin strategii avansate si concepte inovatoare. Avem incredere in noi,  in toti ceilalti si in menirea cu care ne-a inzestrat universul.  
Va invitam sa participati la  proiectul nostru si va rugam sa ne contactati daca doriti sa va reprezentam.
Impreuna construim viitorul serviciilor.

Agentia Dispecerat Servicii Consultanta Imobiliare, este un serviciu ce va fi pus la dispozitia clientilor cu ajutorul partenerilor inscrisi in acest proiect si vine si in intampinarea nevoilor partenerilor inscrisi, facand legatura cu clientii, specialistii, meseriasii sau firmele partenere.  In viitorul apropiat,  poate apela la acest serviciu, orice persoana care are o problema de rezolvat, pentru a putea fi ajutata sa gaseasca mai usor si rapid firma specializata, mesterul potrivit, specialistul de care are nevoie sau cei care doresc sa vanda sa cumpere sau sa inchirieze o proprietate.  Aici vor gasi serviciul complet.  www.servicii-simeria.webnode.ro

 Prestezi un serviciu util comunitatii si vrei sa faci parte din echipa?  Contacteaza-ne !





DISPECERAT Servicii
Agentie-dispecerat SERVICII diverse

Distribuie




X