--7-- VANZARE Biroul de Consultanta HUNEDOARA Simeria, Judetul Hunedoara



HOME     CONTACT     miercuri, 08 Mai 2024 · 14:28

AGENTIA ROT Servicii Consultanta

Magazin » IMOBILIARE » SPATII COMERCIALE

   Biroul de Consultanta

200 EUR

Contactati

CARTIER(ZONA) : SIMERIA- JUDETUL HUNEDOARA

- HUNEDOARA
Zona : Simeria, Judetul Hunedoara
          
Descriere
Bine ai venit în biroul nostru.
  
   Biroul a fost creat din dorinţa de a lucra într-o piaţă imobiliară profesionistă, de a colabora cu profesioniști și în domenii conexe. De aceea, dorim să ne cunoaştem unii pe alţii, în vederea unei mai bune colaborări în afaceri.
   Credem că la baza semnării unui contract sau a unui parteneriat stă încrederea.
  Misiunea noastră de a acționa ca profesioniști, este să oferim Consultanță în evaluare - Managementul proprietăților - Reprezentare și negociere în tranzacțiile imobiliare. Analize, recomandări, sau opinii de estimare a valorii. Studiu de piață imobiliară, studiu de fezabilitate economică a proprietății să schimbăm în bine felul în care se vând proprietățiile imobiliare astăzi în Simeria, Deva și împrejurimi prin reprezentarea exclusivă a clientului.
  
   Pentru aceasta vom folosi un sistem de consultanță imobiliară transparent, testat și verificat.
   Cu ajutorul colaborarilor și a unor caracteristici de lucru unice țintim să livram servicii excelente către clienții noștri.
  
   Suntem economiști în management și ne dezvoltăm continuu pentru a livra cea mai bună experiență celor ce vor să VÂNDĂ, să CUMPERE sau să ÎNCHIRIEZE proprietăți imobiliare.
   Biroul virtual de consultanta îsi desfasoara activitatea de regula pe internet si la terti, se ocupa de aspectele ce tin de gasirea de noi clienti si de administrarea, desfasurarea, dezvoltarea si promovarea activitatii prestate, cautand combinatia perfecta de oameni cu care poate lucra si colabora.

Distribuie




X